25 Kasım 2006 Cumartesi

Bafra Eriş Un A.Ş.


1974 yılında Ordu/Fatsa lı bir iş adamı olan Ali ERİŞ kendisi için yeni bir sektör olan un üretimi için Bafra'yı seçmesi ve ilk fabrikasını burada kurarak faaliyete geçirmesiyle öykümüz başladı. Bu ilk adımla, bugün sadece Bafra' da değil ülkemizin de en büyük un tesislerinden birinin temelleri atılmış oluyordu.

Bu ilk adımlardan bugüne kadar tam 30 yıl geçti. Bafra Eriş Un A.Ş. geçen her yılı en iyi şekilde değerlendirerek un üretimi, ticaret ve pazarlama, dış ticaret gibi sektörlerde yaptığı yatırımlarla yüksek teknolojiyle dünya standartlarında mal ve hizmet üretimi yapan ve bu özellikleriyle uluslar arası pazarlarda rekabet eden bir şirket haline geldi.
Şirketin önce Bafra'da daha sonra da Silivri İstanbul da kurulan 2. fabrikasıyla İst. ülkemizin ekonomisine, teknolojideki gelişmeleri 30 yıl öncesinin imkânsız gibi görülen yatırımını bugün gurur duyulacak bir noktaya getirmiştir.

Bafra Eriş Un A.Ş. kuruluşunu takip eden seneler içinde katlayarak büyüttüğü buğday üretme kapasitesini bugün Bafra fabrika için 90.000 ton/yıl İstanbul fabrika için 250.000 ton/yıl un üretmektedir. Ve hala şirketimizin ülkemiz ekonomisine yatırımları devam etmektedir…

Bafra Eriş Un Gıda San. Ve Tic. A.Ş. Ürün ve hizmet kalitesini geliştirerek, pazar payını ve rekabet gücünü arttırmayı, satış öncesi ve satış sonrası hizmetleri sunarak müşteri memnuniyetini kazanmayı hedeflemiştir. Bu yüzden sofralarınızdaki doyumsuz lezzetin kaynağı Bafra Eriş Un'ların göz kamaştırıcı beyazlığı insan sağlığına verdiğimiz değerin, mükemmelliği hedefleyen kalite anlayışımızın rengidir…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder